Kúpiť posilňovací stroj – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Ploché a vyrysované brucho je častým novoročným predsavzatím

Ploché a vyrysované brucho je častým novoročným predsavzatím

Budem pravidelne cvičiť, správne jesť a posilňovať. To sú jedny z častých predsavzatí. Ktorý posilňovací stroj Vám pomôže?

Jedným z najpredávanejších strojov na posilňovanie brušných svalov je AB Perfect. Podľa výrobcu stačí 5 minút denne na dosiahnutie krásneho bruška.  Má pevnú konštrukciu, dobrý posed a podporu chrbta. Vďaka trom stupňom záťaže si na ňom zacvičí každý.

Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect je originálny masážny a posilňovací stroj na brucho a chrbát. Kúpite ho v e-shopoch za cca 45 € aj lacnejšie.

Pokročilý AB stroj - AB Lifter

Kvalitnejší je posilňovač inSPORTline AB Lifter - pre maximálne efektívne posilňovanie brušných svalov, rúk, chrbtových svalov a bokov vlastnou hmotnosťou. Má počítač, 2 režimy a vyniká tichým a hladkým chodom.

Posilňovač inSPORTline Ab Lifter

Podľa recenzií (a fotografie vyššie) ideálny pre ženy:

"Potrebovala som spevniť brucho a zo zdravotných dôvodov nemôžem cvičiť klasicky. Prístroj vyzeral sympaticky, dala som na recenzie a po zhliadnutí videa ho objednala. Cvičí aj dospievajúca dcéra, je to naozaj jednoduché. Dvadsať minút na ňom ubehne ani neviete ako. Brucho pri cvičení neskutočne zaberá. Chrbtu to prospieva. U nás je to už taká malá závislosť :) Asi to nie je nič pre chlapov, ale ženám odporúčam. "

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie stroje






Ďalšie novinky

všetky novinky